Hradec nad |Svitavou 518

Zahradní architektura

Provádíme realizace nových zahrad, rekonstrukce starých zahrad, osázení teras, předzahrádek a dvorků. O nic se nemusíte starat, vše si přivezeme a nepořádek po sobě poklidíme, po nás zůstává jen krásná zahrada.

3D návrhy

28.01.2023

3D návrhy slouží k představě o budoucí zahradě. Tady lze bez složitého kopání a přesazování plánovat zahradu, záhonky, ohniště, komposty, hřiště, přístřešky a všeho co do budoucí zahrady budete chtít zahrnout. Po konzultaci v terénu, provedeme návrh a pokud je zákazník spokojený má dvě možnosti.

Realizace jezírek, koupacích jezer, či jakékoliv vody v zahradě nás neskutečně baví. Voda do zahrady totiž patří, a teď nemluvím o té bazénové... Voda totiž přiláká do zahrady život. Neznám nic krásnějšího než krásné slunné ráno, terasa, ranní káva a švitoření ptáků, kteří provádí ranní koupel. V tu chvíli je všechno správně....

Provádíme výsadbu a údržbu veřejné zeleně kolem průmyslových objektů a veřejných prostranství. Dále pak výsadbu zelených střech a revitalizace škol a školek.

Závlaha

24.01.2023

Automatické závlahové systémy Hunter® jsou systémy špičkové kvality, které zajistí zcela automatickou zálivku trávníkový ploch, ploch s výsadbami, stromů i keřů a to pro zahrady rodinných domů a veřejných ploch.

Jste pracovně vytížení? Zahradu milujete, ale nevíte co s ní? Zahrada Vám přerostla a Vy jste na ni již krátcí? Nevíte jak na prořezávku stromů? Jak zazimovat jezírko či koupací jezero?